HEM LÄDERVERKSTADEN FÖNSTERVERKSTADEN KONTAKT OCH INFORMATION
Historiskt Fritid Häst Hästutrustningens historia Skötseltips

För fritiden

Läder är ett mycket slitstarkt material som, rätt skött, kan bli i det närmaste vattentätt och är därför mycket användbart för väskor och fodral som utsätts för mycket slitage och yttre påverkan.

Packväskor mc
 
mcväskor Mc-väskor i läder ger även en lite modernare motorcyckel en personlig prägel. Hojen behöver inte vara från 30-50-tal för att det skall kännas rätt.Beställningsvara
Packväska HD

Packväskor
Färgen på lädret mörknar med tiden till en vacker mörkbrun färg. Jämför gärna med de främre sadelväskorna som finns på sidan för häst som är använda under flera år.

Beställningsvara


Väskor, hölster och fodral

Bältesväska Bältesväskan är tillverkad av kraftigt nötläder med hornknapp. Storleken är 5x10x15 cm vilket gör den lämplig att ha småsaker som du vill ha nära tillhands vid rollspel eller varför inte att ha mobilen i.
Pilkoger

Pilkogret på bilden är avsett för skäktor (armborstpilar) och har mässingskoning runt öppningen.

Beställningsvara.


Revolverhölster Revolverhölstret är tillverkat för en svartkrutsrevolver cal.45, och format efter det specifika vapnet och får därmed en mycket bra passform.
Att forma hölstret till ett vapen kräver en del förberedelser och ägaren måste tillbringa dagen i verkstaden, man får ju som bekant inte lämna vapen hur som helst. Passformen när man kan göra hölstret direkt på vapnet blir mycket bra vilket är viktigt för lång hållbarhet och funktion.

Beställningsvara.
  E-post: hans@laderverkstaden.se